Пра курсы
ГАРАДЫ :

| Тэма: Масленіца

17.02.2015
ЦІКАВІНКІ Рэцэпты бліноў

Рэцэпты бліноў з энцыклапедыі беларускай кухні “Смачна есці”

Бліны ранішнія

Інгрэдыенты: 4 шклянкі мукі, 1,5 шклянкі малака, 1 сталовая лыжка цукру, 30 г дражджэй, 2 яйкі, 2 сталовыя лыжкі алею, вада.

Дрожджы развесці ў цёплай вадзе, усыпаць усю муку, уліць 3 шклянкі вады, перамяшаць і пакінуць цеста на ноч. Раніцай закіпяціць малако і адразу ўліць у цеста, дадаць яйкі, соль, цукар, алей, добра перамяшаць і даць падысці каля паўгадзіны.

17ce5ece29820c82f87269ee212c7e6b

Бліны па-літоўску

Інгрэдыенты: 400 г грачанай мукі, 3 шклянкі малака, 40 г дражджэй, 1,5 сталовай лыжкі цукру, соль, тлушч.

У малацэ (прыблізна паўшклянкі) развесці дрожджы з цукрам, дадаць лыжку мукі, пакінуць, каб падышло. Астатняе малако падагрэць да тэмпературы каля 70 градусаў, дадаць прасеяную муку, астудзіць, перамяшаць з рошчынай, яйкамі, соллю, добра вымесіць. Выпякаць на патэльні, памазанай тлушчам.

Партнёр — menu.by
Партнёр — Кафэ “Грай”
Партнёры — Кісларод
Партнёр — Цэнтр Кола
Партнёр — Сувеніры пра Беларусь
Партнёры — Трэці Сектар
Партнёр — Падароск
Партнёр — Будзьма
Партнёр — Viapol
Партнёр А-100
Кнігарня Логвінаў
Партнёр — Velcom па-беларуску
Партнёр — Лятучы ўніверсітэт
Партнёр — Галерэя Ў
Інфапартнёр — kniharnia.by
Інфапартнёр — Новы час
Інфа-партнёр — Разам
Інфа-партнёр knihi.by
Інфа-партнёр tuzin.fm
Інфапартнёры — ЭўраБеларусь
Інфапартнёры — Радыё Рацыя
Інфапартнёры — Нашыя Дзеткі
Інфапартнёр — Белсат